Tgrt Haber
07 Nisan 2014 14:48

Dünya basını Melo'nun yaptığı bu hareketi konuştu

Melo’nun Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Emre Belözoğlu’nun kırmızı kartı sonrası yaptığı hareketler Dünya basınında da geniş yer buldu.

Dünya basını Melo'nun yaptığı bu hareketi konuştu
melo, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, emre belözoğlu, kırmızı kart, melo'nun hareketleri, dünya basını, dünya basını melo'yu konuştu

Felipe Melo’nun Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Emre Belözoğlu’nun kırmızı kartı sonrası yaptığı hareketler Avrupa ve Dünya basınında da geniş yer buldu. Hollanda’nın Telegraaf gazetesi, Melo’nun maçı provoke ettiğini söyleyerek, “Provakatif Melo” başlığını kullandı. Hollanda basını ayrıca Brezilyalı'nın, Dünya Kupası öncesi kendisini böyle gösterdiğini belirterek "2010 Dünya Kupası'nda Robben'e de sert bir müdahalede bulunmuştu." yorumunu yaptı. Amerikan kökenli İspanyol ABC sitesi, Melo’nun İtalya’da oynarken ligin en kötü oyuncusu seçildiğini hatırlatarak, derbinin en çok dikkat çeken ismi olduğunu ifade etti. Ayrıca Melo’nun rakibinin kırmızı kartı sonrası alay ettiğini yazdı. ABC, Melo için 'utanmazca güldü' ifadesini de kullandı.
Bir diğer Brezilya haber sitesi Terra Brasil’de Melo’nun rakibine kırmızı kart gösterttiği ve oyundan çıkarken kovma işareti yaptığını yazdı. Fransız spor sitesi FootMercato, Melo’nun oyunu provake ettiğini, rakibini tahrik ettiğini başlığa taşıdı. Brezilyalı futbolcunun derbide adeta şov yaptığını yazdı. İtalya’da yayın yapan Calcionews sitesi, Melo’nun oyundan atılan Emre’nin arkasından alay ettiğini ve eğlendiğini başlığa taşıdı.
Brezilya futbol sitesi Esportes, Melo’nun rakibini tahrik ettiğini yazarak, Brezilyalı oyuncunun maçta şov yaptığını söyledi. Takımına bu hareketlerle ekstra moral kazandırdığını belirten site, taraftarlarının hoşuna giden hareketler yaptığını kaydetti.
İspanyol ABC gazetesi, " Felipe Melo rakip takımın oyuncusunun sahadan atılışı ile böyle dalga geçiyor " başlığı ile verdiği haberde Brezilyalı futbolcunun İtalya'da futbol oynarken spor otoriteleri tarafından en kötü futbolcu seçilmesinin bir tesadüf olmadığını hatırlattı. Hakemin Melo'yu sahadaki davranışları nedeni ile oyundan attığını da vurgulayan gazete, internet sayfasında bu olayın görüntülerini yayınlayarak okuyucuların yorumlarına sundu.  
Yine Brezilya’da yayın yapan Estadao, Melo’nun golde katkısı olduğunu ancak yaptığı hareketlerle tepki çektiğini yazdı. Rakibini tahrik ettiğini yazan site, sahadan kovma işareti yaptığını ve arkasından eğlendiğini hatırlattı. 101 Great Goals futbol video paylaşım sitesi, Melo’nun derbide inanılmaz hareketler yaptığını ve Emre’yi oyundan attırdığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...