Tgrt Haber
19 Aralık 2015 17:04

Dünya yıldızları Kuveyt'te dağıldı

Dünya futboluna bir dönem damga vuran yıldız futbolcular, Kuveyt'te adı sanı bilinmedik oyuncularla oynadıkları maçta sahadan yenik ayrıldı.

Dünya yıldızları Kuveyt'te dağıldı
dünya yıldızları,

Futbol yıldızları Kuveyt'te bir araya geldi. Arap ülkesinde Football Champions Tour adıyla ilki düzenlenen karşılaşmada aktif futbolculuk dönemlerini yakın bir geçmişte sona erdirmiş isimler yer aldı. Karşılaşmanın hakemi ise eski ünlü Alman hakem Markus Merk'ti.

David Beckham, Roberto Carlos, Luis Figo, Alessandro Del Piero, Robert Pires, Deco, Andriy Shevchenko, Jens Lehmann, Gianluca Zambrotta, Michel Salgado, Alessandro Nesta, Charles Puyol gibi isimlerden oluşan ve teknik direktörlüğünü Fabio Capello'nun yaptığı All Star takımı, Kuveyt karmasına karşı sahaya çıktı.

60 bin kişilik Jaber Al-Ahmad Stadı'nda oynanan maçı Kuveytliler 4-2 kazandı. Figo'nun golüyle konuk ekip öne geçti. 5 dakika sonra maça eşitlik geldi. Bu golün 9 dakika sonrasında ev sahibi ekip öne geçti, ilk yarı bitmeden farkı ikiye çıkardı. Ardından dördüncü golünü kaydeden Kuveytlilere karşı Robert Pires'in golü skor tabelasını şekillendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...