Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2014 17:25

Dünyanın 1 numaralı raketi Gazze'ye destek için Müslüman olacak

Dünyanın 1 numaralı raketi Novak Djokoviç, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılarını protesto etmek ve Filistinlilere destek vermek amacıyla Müslüman olacağını açıkladı.

Dünyanın 1 numaralı raketi Gazze'ye destek için Müslüman olacak
Djokoviç, Gazze, Müslüman, İsrail, Filistin,

Bosna-Hersek medyalarına açıklamada bulunan Djokoviç, Gazze'de ölen çocukların görüntülerini seyredemez hale geldiğini belirtirken, İsrail'in bu terörüne karşı, büyük devletlerin sesini çıkarmadıkları için hayal kırıklığına uğradığını ifade etti. Djokoviç, CNN, BCC ve buna benzer medyaların Gazze'deki katliama daha çok yer vermeleri ve dünya liderlerine baskı yapmaları için, Müslüman dini kabul etmeye karar verdiğini bildirdi. Djokoviç, bu karardan önce  ailesi ile konuştuğunu ve Müslüman olmak için ailesinden olumlu yanıt aldığını da ifade etti.
Djokoviç, Müslümanlığa geçtiği zaman Filistinlilere daha çok yardımda bulunacağını söylerken, Gazze'deki çocuklar için 5oo bin dolar yardım yaptığını da açıkladı. Djokoviç, İsrail'in saldırısının sürmesi durumunda kortlara siyah eşofmanla çıkacağını da ifade etti. Djokoviç , Ronaldo ile Gazze için yardım toplama konusunda devamlı irtibatta olduğunu da belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...