Tgrt Haber
11 Ocak 2022 15:47

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek, Ahmet Çalık'ın hayalini açıkladı

Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık, sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Galatasaray'da dönemin başkanı Dursun Özbek, Gençlerbirliği'nden Çalık'ı Galatasaray'a transfer etmişti. Özbek, vefat eden Çalık'ın hayalini açıkladı.

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek, Ahmet Çalık'ın hayalini açıkladı
Galatasaray,,Ahmet Çalık,,Dursun Özbek,

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen kazada, 2020 yılında Galatasaray'dan Konyaspor'a transfer olan futbolcu Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç ile kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

"GALATASARAY'A KAPTAN OLMA HAYALİYLE GELMİŞTİ"

2017 yılında Gençlerbirliği'nden Galatasaray'a transfer olan Ahmet Çalık hakkında konuşan, dönemin başkanı Dursun Özbek, vefat eden futbolcunun hayalini gerçekleştiremediğini söyledi.

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Özbek, "Çok beğendiğim bir futbolcuydu. İlhan Cavcav'la çok mücadele ettik, onu vermek istemedi. Sonrasında kadromuza kattık. O dönem İlhan ağabey ile görüştük, çok zor ikna oldu ve transfer gerçekleşti. Galatasaray'da kaptan olma hayaliyle gelmişti. Ama olmadı... Haberi alınca çok üzüldüm. Türk sporuna yakışan efendi bir kişilikti. Allah rahmet eylesin. Gençlerbirliği ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

TGRT HABER MUHABİRİ EMRE KOL, AHMET ÇALIK'IN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZA YERİNDE ACI OLAYIN DETAYLARINA ULAŞTI

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...