Tgrt Haber
25 May 2022 11:30 - Güncelleme : 25 May 2022 11:42

Dursun Özbek, Fatih Terim’i telefonla aradı! Terim’in cevabını bekliyor

Galatasaray’da yapılacak olan seçimlerde başkan adayı olan eski başkan Dursun Özbek’in Fatih Terim’le telefonla konuştuğu iddia edildi. Özbek’in nabız yokladığı ifade edilirken Terim’in cevabı bekleniyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Dursun Özbek, Fatih Terim’i telefonla aradı! Terim’in cevabını bekliyor
galatasaray,fatih terim

Galatasaray’da seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut başkan Burak Elmas’ın idari yönden ibra edilmemesinin ardından seçim sürecine giren Galatasaray’da eski başkan Dursun Özbek tekrar aday oldu.

GALATASARAY’DA TEKNİK DİREKTÖR BİLMECESİ

Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray’da teknik direktör arayışı da sürüyor. Bir önceki kongrenin adaylarından Metin Öztürk'ü de listesine alan Dursun Özbek, takımı yerli bir hocaya emanet etmeyi planlıyor.

ROTA YİNE TERİM’E ÇEVRİLDİ

Galatasaray'ın eski başkanının gündemindeki 1 numaralı isim, Fatih Terim. Aralık 2017'de takımın başına getirdiği, ancak kendi kararıyla yaptırdığı erken seçimi kaybedince sadece 1 ay çalışabildiği Terim'le yarım kalan hikayeyi tamamlamak isteyen Özbek, önemli bir adım attı. Fatih hocayla telefonda görüşen Dursun Özbek, gelecek planlarını, proje ve hedeflerini detaylı bir şekilde anlattı.

TERİM’İN CEVABI BEKLENİYOR

Sezon başında Burak Elmas'la takımı gençleştirme projesine başlayan, ancak ligde ve kupada yaşanan hayal kırıklığının ardından görevine son verilen Fatih Terim, ayrılırken, "Son imzam" ifadesini kullanmıştı. 68 yaşındaki çalıştırıcının, Özbek'e vereceği cevap merakla bekleniyor. Dursun Özbek'in, Fatih Terim'le anlaşma sağlayamaması halinde rotayı Okan Buruk'a çevireceği öğrenildi. Buruk da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Artık Galatasaray için hazırım" mesajını yollamıştı. Ayrıca Özbek yönetimindeki birçok ismin Okan Buruk tercihine daha sıcak yaklaştığı da gelen haberler arasında. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...