Tgrt Haber
04 Haziran 2022 11:15 - Güncelleme : 04 Haziran 2022 11:50

Dursun Özbek'ten Fatih Terim açıklaması: Yetkiyi alırsak...

Galatasaray'da gelecek hafta yapılacak olan seçimlerde başkan adayı olarak yarışacak Dursun Özbek, kulüple ilgili projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracaklarını ve değerini bulmayan hiçbir futbolcuyu satmayacaklarını belirten Özbek, Fatih Terim'in geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin de mesaj verdi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Dursun Özbek'ten Fatih Terim açıklaması: Yetkiyi alırsak...
Dursun Özbek,Fatih Terim,Galatasaray

Burak Elmas döneminde tarihinin en başarısız dönemini yaşayan Galatasaray, 11 Haziran Cumartesi günü seçime gidiyor. Seçimde Eşref Hamamcıoğlu ile beraber başkanlık için yarışacak olan eski başkan Dursun Özbek, Zorlu Gösteri Merkezi’ndeki tanıtım toplantısında kulüp üyelerine sunum yaptı.

Galatasaray 11 Haziran'da yeni başkanını seçecek. Galatasaray başkan adaylarından Dursun Özbek, düzenlenen lansman sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Lansman sonrası kulüple ilgili planlarına değinen Dursun Özbek; Fatih Terim ve futbolcu satışına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray'ın olimpik spoerları Türkiye'ye getiren en önemli kuruluş olduğunun altını çizen Özbek, "Galatasaray'ın misyonunda sporu ileri götürmek var. Futbol en önemli başarı ama basketbolda Erden kardeşimin başarıyı hepimiz gördük. Her branşta aynı yapılandırmayı yaparak 100. yılda en çok kupa kazanan kulüp olarak anılmak istiyoruz. Onun için çalışmaları yaptık." dedi. 

FATİH TERİM GERİ DÖNECEK Mİ?

Dursun Özbek, Fatih Terim'in geri döneceği iddiaları hakkında da konuştu. Burak Elmas döneminde olaylı bir şekilde kulüple yolları ayrılan Fatih Terim'le ilgili Dursun Özbek'ten açıklama geldi. İlk başkanlığı döneminde beraber çalıştığı deneyimli hocanın isminin seçime alet edilmesine karşı çıkan Dursun Özbek, "Fatih hocanın seçim arifesinde gündeme gelmesi hoş bir şey değil. Biz, Galatasaray için en iyisini yapacağız. Yetkiyi alırsak taraftarımız bize inansın. Herkesin gıptayla bakacağı bir takım yaratacağız" ifadelerini kullandı.

'DEĞERİNİ BULMAYAN FUTBOLCUYU SATMAYACAĞIZ'

Futbolda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturacaklarını ve kulübün haklarını her platformda savunacaklarını vurgulayan Dursun Özbek şöyle devam etti:

"Asla küçülmeyeceğiz, değerini bulmayan hiçbir futbolcuyu satmayacağız. Bütçe disiplininden vazgeçmeyerek heyecanımızı yeniden canlandıracak transferleri yaparak direk şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız. Galatasaray'ın haklarını tüm futbol ailesi paydaşları nezdinde koruyacağız. Maksadımızın Türk olmayan takımları da yenmek olduğunu unutmayarak Avrupa'da tekrar başarılı olmayı hedefleyeceğiz. Altyapıdan yetiştirilecek futbolcular ile sürdürülebilir gelir elde etmeyi planlıyoruz. Ana faaliyetimiz olan futboldan her zaman kâr etmeyi amaçlayacağız. Sahada ve masada güçlü olacağız."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...