Tgrt Haber
23 Mart 2015 16:45

Duygun Yarsuvat, Mahmut Uslu'ya cevap verdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu hakkında açıklamalarda bulundu.

Duygun Yarsuvat, Mahmut Uslu'ya cevap verdi
duygun yarsuvat,mahmut uslu,

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun sarı-kırmızılı kulüp ile ilgili yaptığı açıklamala istinaden resmi internet sitesinden açıklamalarda bulunan Başkan Yarsuvat açıklamaların hayal mahsulü olduğunu ifade etti.
Duygun Yarsuvat'ın sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde: "Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Sayın Mahmut Uslu kulübümüzü hedef alan açıklamalarda bulunmuş. Bu açıklamaların hayal mahsulü olduğu açık. Bu talihsiz beyanın rakip kulübün yönetim kurulu tarafından düzeltilmesini beklerdik. Bilinsin ki, Galatasaray Spor Kulübü akıl dışı ve saçma sapan iddalara cevap vermez."
Mahmut Uslu, FB TV'ye yaptığı açıklamalarda şu ifadaleri kullanmıştı:
"Bizim en önemli oyuncularımızdan bir tanesi kalecimiz Volkan koridorda konuştu diye 4 maç ceza aldı. İki haftadır koridorlarda bir şeyler oluyor rakiplerimizde. Şimdi şaibeli konuşmalar var. Bir gün önceki maçta (Kasımpaşa-Galatasaray) bir takım şeyler var. Biz şunu diyoruz, bir konuşmalar var. Devre arasında geç çıkmalar var! Neden federasyon bu işlere karışmaz. Federasyon açıklasın bunları. Orada güvenlik kameraları var. Biz bekliyoruz bunları. Biz adalet ve eşitlik istiyoruz. İstediğimiz bu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...