Tgrt Haber
21 Haziran 2021 23:26

Edin Dzeko'nun menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hızla devam ederken adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Edin Dzeko’nun menajerinden açıklama geldi.

Edin Dzeko'nun menajerinden Fenerbahçe açıklaması
Edin Dzeko,fenerbahçe

Fenerbahçe’de seçimli kongre için geri sayım devam ederken transfer çalışmaları da yapılıyor. 2 adayın yarıştığı Fenerbahçe’de başkan adayları arasında Ali Koç ve Eyüp Yeşilyurt bulunuyor. Fenerbahçe Kulübü, olağan seçimli genel kurulunun çoğunluğa bakılmaksızın 25-26 Haziran tarihlerinde yapılacağını bildirmişti.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

Teknik direktör arayışları devam eden Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, önemli isimlerin Türkiye'de çalışmayı kabul etmediği söyledi. Çalışmaların devam ettiğini belirten Ali Koç, “Çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda 3 tane aday var. Bu 3 aday ile artık son görüşmeleri yapıp karar vereceğiz. Etik açıdan da düşündüğümüzde teknik direktör açıklamasını seçimden sonra yapmak istiyoruz. Seçim sonucu resmen açıklandıktan sonra. Kongreden birkaç gün önceye kadar anlaşma olur ama açıklama daha sonra olacak” ifadelerini kullandı.

DZEKO’NUN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, ilk imzayı Bundesliga 2'de Darmstadt formasıyla gol kralı olan Serdar Dursun ile 3 yıllık anlaşma sağlayarak başladı. Geçtiğimiz sezon gol atmakta sıkıntı yaşayan Fenerbahçe’de forvet bölgesine transfer yapılması beklenirken adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Edin Dzeko’nun menajerinden açıklama geldi. Sarı lacivertlilerin görüşme gerçekleştirdiği iddia edilen Dzeko ile ilgili  konuşan Mirsad Türkcan, "Sayın Ali Koç veya herhangi bir Fenerbahçe yetkilisiyle Dzeko için transfer görüşmemiz olmamıştır. Kamuoyunda yer alan haberlerin artmasından dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum" şeklinde konuştu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...