Tgrt Haber
06 Ocak 2018 19:29

Edremit Bld. Gürespor: 85 - Ferko Ilgaz Otel KBSK: 65

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 16. haftasında Ferko Ilgaz Otel KBSK takımını konuk eden Edremit Bld. Gürespor, karşılaşmayı 85-65 kazandı.

Edremit Bld. Gürespor: 85 - Ferko Ilgaz Otel KBSK: 65
edremit belediye,

Edremit Spor Salonu’nda yoğun bir izleyici ile oynanan karşılaşmaya her iki takım da hızla başladı. İlk periyot 22-26 skorla Gürespor aleyhine tamamlandı. İkinci periyotta etkili çıkışlarıyla ataklar yapan Ferko Ilgaz Otel KBSK takımı, soyunma odasına üzgün gitti. Gürespor, son dakikalarda sergilediği performans ile 42-39 skorla ilk yarıyı tamamladı.
3. periyodda çekişmeli anlar yaşanırken, tedbirli oynayan ve 3’lük basketleriyle üstünlüğünü sürdüren Gürespor, periyodu 68-53 önde tamamladı. Son periyotta maça hakim olan Gürespor takımı, arayı 20 sayı açtı ve karşılaşmayı 85-65 skorla tamamlayarak ligdeki galibiyet serisini sürdürdü.
Karşılaşmanın en skorer isimleri ise Gürespor’un kaptanı Betül Pehlivan ile Kastamonu takımından Neslihan Külekçi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...