Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Eylül 2021 16:56

Efe Mandıracı kimdir? Filenin en genç efesi Ramazan Efe Mandıracı biyografisi

2021 CEV Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası heyecanı devam ediyor. Filenin Efeleri öne çıkan isimlerinden Efe Mandıracı hayatı merak konusu oldu. Türkiye Kuzey Makedonya voleybol maçı sırasında attığı 7 sayının ardından Efe Mandıracı herkesin ilgiyle takip ettiği sporcu bir sporcu oldu. Peki Efe Mandıracı kimdir, nereli?

Efe Mandıracı kimdir? Filenin en genç efesi Ramazan Efe Mandıracı biyografisi
voleybol,,a milli erkek voleybol takımı,,filenin efeleri,

A Milli Erkek Voleybol Takımı Avrupa Şampiyonası mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Filenin Efeleri C grubunda karşılaştığı 3 maçın 3’ünü de aldı. Gruptan çıkmayı garantileyen A Milli Erkek Voleybol Takımı Türkiye Hollanda maçında da etkili bir oyun sergileyerek kazanmayı hedefliyor. Oyun sırasında etkili servisleri ve sayıları ile gündeme gelen Efe Mandıracı hayatı gündeme geldi.  

EFE MANDIRACI KİMDİR?  

Efe Mandıracı 1 Ekim 2002 tarihinde dünyaya geldi. 19 yaşındaki Smaçör Efe Mandıracı voleybol kariyerine çok küçük yaşlarda başladı. Arkasspor altyapısında yetişen Efe Mandıracı günümüzde Milli Takım forması giyiyor. 2.03 cm boyunda olan Efe Mandıracı Türkiye Rusya voleybol maçı ve Türkiye İspanya voleybol maçında 19’ar sayı kaydetti.  

Efe Mandıracı kimdir? Filenin en genç efesi Ramazan Efe Mandıracı biyografisi

FİLENİN EFELERİ EFE MANDIRACI NEDEN 1 NUMARA FORMA GİYİYOR?  

CEV 2021 Avrupa Voleybol Şampiyonası sırasında 1 numaralı forma giyiyor. Neden 1 numara forma giydiği sorusuna Efe Mandıracı, ''1 numaralı formayı giyiyorum hoşuma gittiği için giyiyorum. 10 numaranın da bende yeri ayrı ileride giydiğimi görebilirsiniz yani. Hem voleybola başladığım numara hem de sevdiğim bir voleybolcunun numarası’’ açıklamasını yaptı. Hayalinin İtalya’da oynamak olduğunu söyleyen Efe Mandıracı Lebron James ile fotoğrafının olmasını istediğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...