Tgrt Haber
24 Mart 2014 07:24

El Clasico nefes kesti

La Liga'nın 29. haftasında oynanan El Clasico'da Barcelona, deplasmanda Real Madrid'i 4-3 yendi.

El Clasico nefes kesti
la liga,real madrdi,barcelona,El Clasico,El Clasico nefes kesti,

La Liga'da 29. haftanın en önemli maçında Real Madrid'i deplasmanda 4-3 yenen Barcelona, rakibiyle aradaki puan farkını bire indirerek, yeniden şampiyonluk yarışına ortak oldu. Mücadelenin 63. dakikasında Real Madrid'den Sergio Ramos'un kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktığı maçta, karşılıklı gol düellosu yaşandı. Barcelona 7. dakikada İniesta ile 1-0 öne geçerken, Real Madrid'in Fransız futbolcusu Karim Benzema 20. ve 24. dakikalarda attığı gollerle skoru 2-1 Real Madrid lehine çevirdi. Barcelona'dan Lionel Messi ise 42. dakikadaki golüyle ilk yarının skorunu belirledi: 2-2. Maçın ikinci yarısına ise penaltılar damga vurdu. Real Madrid, 52. dakikakada Cristiano Ronaldo'nun penaltıdan attığı golle tekrar üstünlüğü ele geçirdi: 3-2. 65. dakikada Sergio Ramos'un Neymar'ı düşürdüğü pozisyonda bu kez penaltı Barcelona lehine verilirken, topun başına geçen Messi takımına bir kez daha beraberlik getirdi.
84. dakikada İniesta'nın, Xabi Alonso'nun müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonda hakem Undiano Mallenco ikinci yarıda 3. kez penaltı noktasını gösterirken, Messi hat-trick yaparak, takımını ikinci kez öne geçirdi. Karşılaşma, Barcelona'nın 4-3'lük üstünlüğüyle sona erdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...