Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ocak 2018 19:19

Elazığspor transfer tahtasını açtı

Elazığspor’da yaklaşık 4 milyon TL’yi bulan transferin önündeki engel kaldırıldı ve yeni transferlerin lisansları çıkarıldı.

Elazığspor transfer tahtasını açtı
elazığspor,

Elazığspor’da, ara transfer döneminde gerçekleştirilen transferler resmiyet kazandı ve bordo-beyazlı yönetimin uzun uğraşlarıyla transferin önündeki engel kaldırıldı. Yaklaşık 2 milyon TL’yi bulan transferin önündeki engele bugün eski futbolcu borçları da eklenince yönetim kurulu büyük sıkıntıya düştü.

Son gün gerçekleştirilen yoğun görüşmelerin akabinde bordo-beyazlı ekipte, tüm alacaklar tahsil edildi ve transfer tahtası resmen açıldı.

Sürece ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Elazığspor Başkanı Sedat Karataş büyük özverilerle transfer tahtasının açıldığını belirterek, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...