Tgrt Haber
04 Kasım 2014 17:58

Emre Belözoğlu basın toplantısı düzenleyecek

Fenerbahçe'de tartışmaların odak noktası haline gelen Emre Belözoğlu'nun, bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Emre Belözoğlu basın toplantısı düzenleyecek
emre, fenerbahçe, basın toplantısı,

Spor Toto Süper Lig 8. haftasında Beşiktaş'la karşılaşan Fenerbahçe'de tartışmaların odak noktası haline gelen Emre Belözoğlu'nun, bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Derbide yayınsı kuruluş kameralarına yansıyan bazı görüntüler sonrasında küfür ettiği iddiasıyla eleştiri oklarının hedefi olan 33 yaşındaki oyuncunun, 5 Kasım Çarşamba günü yapılacak sabah idmanı sonrasında bir basın toplantısı yapacağı belirtildi.

2-0 kazanılan kritik maç sonrası hakkında yapılan eleştirilerin aile ve özel hayat boyutuna varmasından oldukça rahatsız olan tecrübeli oyuncu, bu konunun daha fazla uzamaması yönünde bir açıklama yapacapı gelen haberler arasında.

Emre Belözoğlu, 11:00'da başlayacak olan ve 12:30 ila 13:00 arasında bitmesi beklenen Fenerbahçe antrenmanı sonrasında basın toplantısını düzenlemesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...