Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Şubat 2021 12:07

Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın istediği yıldızla temasta

Sportif direktör Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın da gündemine gelen Kenan Karaman ile görüşmeleri gizlice yürütüyor.

Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın istediği yıldızla temasta
emre belözoğlu,,fenerbahçe,

Sezon başı ve devre arası yaptığı transferlerle adından söz ettiren Fenerbahçe buna rağmen forvet bölgesinden istediği verimi alamamıştı. Mame Thiam haricinde takıma katılan isimlerden memnun olmayan Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda ileri uca transfer yapma kararı aldı. Konuyla ilgili çalışmalara şimdiden başlayan sportif direktör Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın da gündemine gelen Kenan Karaman ile görüşmeleri gizlice yürütüyor. Fenerbahçe'nin hedefindeki diğer isim ise Santos Borre.

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Sarı-Lacivertliler, forvet bölgesine Mbwana Samatta, Papiss Cisse, Kemal Ademi ve Mame Thiam'ı getirmiş, Thiam haricindeki isimlerden beklediği verimi alamamıştı.

Sezon sonunda golcü transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de sportif direktör Emre Belözoğlu, şimdiden kolları sıvadı.

HEDEFTEKİ İSİM KENAN KARAMAN

Sarı-lacivertliler, gelecek sezon için şimdiden arayışlara başlarken, hedefteki ismin Kenan Karaman olduğu öğrenildi.

BELÖZOĞLU GÖRÜŞMELERİ GİZLİCE YÜRÜTÜYOR

Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan gurbetçi oyuncu için sportif direktör Emre Belözoğlu'nun çalışmaları gizlice yürüttüğü, önümüzdeki aylarda resmi hamlenin yapılacağı gelen haberler arasında.


Bundesliga 2'de bu sezon 20 maçta forma giyen Kenan 7 gol attı; 2 de asist gerçekleştirdi. 26 yaşındaki oyuncu forvet, forvet arkası ve kanatta oynayabiliyor.

DİĞER İSİM SANTOS BORRE

Gündemdeki diğer ismin ise River Plate'in Kolombiyalı golcüsü Santos Borre olduğu iddia edildi.

Kontratının son sezonunda olan 25 yaşındaki forvet için Serie A ve La Liga'dan da birçok takımın devrede olduğu, Fenerbahçe'nin erken davranıp işi bitirmeye çalıştığı ileri sürüldü.

Borre kariyerinde, 182 maçta 61 gol atarken 21 de asist üretti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...