Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Haziran 2019 10:51

Emre Belözoğlu'na fırça uzatan Belçikalı konuştu

İzlanda'da Türkiye A Milli Futbol Takımı kaptanı Emre Belözoğlu'na havaalanında fırça uzatan kişi Belçikalı çıktı. 26 yaşındaki Corentin Siamang, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yaptığı skandal harekete açıklık getirdi.

Emre Belözoğlu'na fırça uzatan Belçikalı konuştu
fırça,

A Milli Takımın İzlanda'da yaşadığı pasaport krizinin ardından Belçikalı bir vatandaşın, kaptan Emre Belözoğlu'na mikrofon yerine tuvalet fırçası uzatması gündeme oturmuştu. 26 yaşındaki Belçikalı Corentin Siamang olayı kendi sosyal medya hesabından anlattı.

Siamang, Facebook hesabından yaptığı ve daha sonranda da sildiği paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

"Belçika'ya uçuşumu beklerken, Türk milli takımının havaalanına tesadüfen ineceğini öğrendim. Birdenbire bir gazeteci gibi doğaçlama yapıp bulaşık fırçamı çıkardım. Ulusal takımın kaptanıyla en sonunda röportaj yapmak için güvenlik tarafından görülmemeyi başardım. Bunun dışında şansım yoktu. Gazeteciler kaptanlarını fırça ile sorguladığımı düşündüler. Olay tüm Türk kanallarını ve Türk medyasını vurdu. Öyle ki, kendimi ilk önce CNN'in türkçe yayınında ve ülkenin ana spor dergisinde buldum"

"Türkiye Dışişleri Bakanı bile tweetledi. Çılgınlık durmadı, taraftarlar "Kaptanımızı sorgulamak için bir fırça mı kullandın?" diye beni sosyal ağlarda aradılar, bulmak için acele ettiklerini gördüm. Neyse ki, yarım milyondan fazla aboneli bir Facebook sayfası günah keçisi olarak fakir bir İzlandalı buldu. Sonuç olarak, bu zavallı adam hesabına binlerce nefret mesajı gönderildi. Buna ek olarak, üç saat beklemelerinin benimle bir alakası yok".

"Yani gençler sakin olalım, tuttuğum bir tuvalet fırçası değil, bir bulaşık fırçası, bu mizahtır, ona hakaret etmedim, bir insana bulaşık fırçası ile yaklaşmamı yasaklayan bir kanun da yok. Ona basitçe 'Fransa karşısındaki büyük maçtan sonra nasıl hissediyorsunuz' diye sordum. Son olarak bulaşık fırçası mikrofon olarak kullanmak için tuvalet fırçasından daha uygun"

Öte yandan Corentin Siamang facebook hesabındaki fotoğrafını da kaldırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...