Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Aralık 2014 08:36

Emre Belözoğlu'nun alacağı ceza belli oldu

Eskişehir maçının en kritik dakikasında gördüğü kırmızı kartla, beraberliğe zemin hazırlayan Emre Belözoğlu’nun cezası belli oldu.

Emre Belözoğlu'nun alacağı ceza belli oldu
Fenerbahçe, eskişehir, emre belözoğlu,

Yardımcı hakem Ekrem Kan’a “Allah belanızı versin” dediği gerekçesiyle direkt olarak oyundan atılan kaptanın aslında “Allah belanızı vermesin” diye bağırdığı Lig TV kameralarına yansıdı. Buna göre ‘Küfür’ ve ‘hakaret’ten ceza almaktan kurtulan milli futbolcuya, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan 1 maç ceza çıkacak. Yani bugün Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek olan 34 yaşınki futbolcu, Süper Lig’deki Balıkesirspor maçında sahadaki yerini alabilecek. Emre'yi ağır bir cezadan kurtaran başka bir gelişme ise karşılaşmanın ardından orta hakem Tolga Özkalfa’yla yaptığı konuşmaydı. 4. hakemle “Tolga Hoca’yla konuşmak istiyorum” diye haber yollatan Emre, Özkalfa’dan “Buyursun gelsin” yanıtını alınca soluğu hakem odasının oradaki koridorda aldı. Tecrübeli yıldız “Hocam yemin ederim ki ‘Allah belanızı vermesin’ dedim. Bu hakaret de değil, küfür de. Tamamen yanlış anlaşıldım. Lütfen bana bu sözden atılan bir oyuncu göster bizim ligimizde” sözleriyle kendisini savunurken, Özkalfa ise bu isyanının kırmızı kart için yeterli olduğunu şöyle açıkladı: “Biz sarf ettiğin sözleri saha içinde ‘Allah belanızı versin’ diye duyduk, algıladık. Sana güveniyorum ancak sen ‘vermesin’ demiş olsan bile bu ifadelerin hakarettir. Bu yüzden sana kırmızı kart gösterdik.” Kaynak:Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...