Tgrt Haber
03 Ekim 2021 00:44

Emre Belözoğlu'nun yeni takımı belli oldu

Son dakika haberi: Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Medipol Başakşehir'in yeni hocası belli oldu. Stüdyoda Futbol programının yorumcularından eski futbolcu Yalçın Ayhan, turuncu lacivertli ekibin teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile prensip anlaşmasına vardığını ilk kez TGRT Haber ekranlarında açıkladı.

Emre Belözoğlu'nun yeni takımı belli oldu
emre belözoğlu,başakşehir,teknik direktör

TGRT HABER ÖZEL | Süper Lig'de bu sezon oynadığı 8 maçta 6 kez mağlup olup yalnızca 2 maçta galip gelebilen Medipol Başakşehir'de başarısız sonucun faturası teknik direktör Aykut Kocaman'a kesildi. Deneyimli çalıştırıcı ile yollar resmen ayrıldı.

İLK KEZ STÜDYODA FUTBOL'DA AÇIKLANDI

Kocaman'ın ayrılığı sonrası Başakşehir'in başına kimin geçeceği merak konusu olurken, turuncu lacivertli ekibin yeni hocası ilk kez TGRT Haber'de açıklandı. Ekranların en çok izlenen spor programlarından Stüdyoda Futbol'un yorumcularından eski futbolcu Yalçın Ayhan, Medipol Başakşehir'in teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile prensip anlaşmasına vardığını duyurdu. 

"OYUNCU GRUBUNU İYİ TANIYOR"

Anlaşmanın hayırlı olmasını dileyen Yalçın Ayhan, "Hem Başakşehir'in kendisine ihtiyacı olduğu hem de kendisinin Başakşehir'e ihtiyacı olduğu bir dönem. Başarıya aç. Geçen sezon hiç tahmin etmediği bir pozisyona getirildi son 10 maçlık periyotta. Fenerbahçe camiasının verdiği sorumluluğu sonuna kadar yerine getirdi. Kocaman'ın ayrılığı sonrası bu oyuncu grubunu iyi tanıyan Emre Belözoğlu'nun enerjisini ve sinerjisini iyi yansıtacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

HOCALIK KARİYERİNE İYİ BAŞLADI

Geçen sezon Erol Bulut'un görevden alınmasının ardından Fenerbahçe A Takım Teknik Direktörü görevine getirilen Emre Belözoğlu, takımın başında çıktığı 10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, bir de mağlubiyet almıştı. Sarı lacivertliler, Süper Lig'i 84 puanlı Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından 82 puanla üçüncü sırada tamamlamıştı.

BAŞAKŞEHİR KARİYERİ

Futbolculuk kariyerinde de yolu Başakşehir'den geçen Emre Belözoğlu, 2015 yılının yazında Fenerbahçe'den ayrılıp Başakşehir'e imza atmıştı. Turuncu lacivertli ekipte 4 sezon boyunca forma giyen Belözoğlu; 128 maçta 15 gol, 20 asistlik performans sergilemiş, 2019 yazında yeniden Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...