Tgrt Haber
08 Haziran 2016 18:41

Emre Mor başarıdan başarıya koşuyor

Son günlerde Borussia Dortmund transferi ile adından sıkça söz ettiren Emre Mor, UEFA’nın genç yetenekler 11’inde yerini aldı...

Emre Mor başarıdan başarıya koşuyor
emre mor, başarı,

Son dönemde gösterdiği başarı performansları ile dünya devlerinin gözdesi haline gelen Emre Mor, Borussia Dortmund takımına transfer olması ile gündeme bomba gibi düştü.

Başarıdan başarıya koşan Mor, UEFA’nın internet sitesinde yer alan habere göre, 10 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek EURO 2016’da forma giyecek 21 yaş altı genç yeteneklerden kurulu en iyi 11 futbolcu arasında yerini aldı.

Türk Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu içinde yer almayı başaran 18 yaşındaki yıldız futbolcu Emre Mor, UEFA’nın listesindeki en iyi 11’de forvet hattına adını yazdırmayı başardı.

Gösterdiği yüksek performansının ardından milli takıma seçilen ve Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Mor, UEFA’nın EURO 2016’da boy gösterecek genç yetenekler arasında.

İşte UEFA’nın EURO 2016'da forma giyecek genç yetenekler arasından seçtiği ilk 11...

Kaleci: Sergio Rico (Sevilla)

Defans: Joshua Kimmich (Bayern Münih), Nico Elvedi (Mönchengladbach), Hector Bellerin (Arsenal), Leroy Sane (Schalke 04)

Orta saha: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Renato Sanches (Benfica), Kingsley Coman (Bayern Münih)

Forvet: Emre Mor (Nordsjaelland-Borussia Dortmund), Marcus Rashford, Anthony Martial (Manchester United)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...