Tgrt Haber
06 Eylül 2016 06:52

Emre Mor ile Terim arasında gerginlik

A Milli Takımımızın 1-1 tamamladığı Hırvatistan maçında Fatih Terim ile genç yıldız adayımız Emre Mor arasında gerginlik yaşandı.

Emre Mor ile Terim arasında gerginlik
emre mor, fatih terim

Fatih Terim'in ilk 11'de sahaya sürdüğü genç futbolcu Emre Mor, iyi performansının ardından 84.dakikada kenara geldi ve Volkan Şen oyuna dahil oldu. Kenara gelerek yedek kulübesinin yanına oturan Emre Mor'a işaretlerle uyarıda bulunan Fatih Terim, soyunma odasına gitmesini söyledi. Emre Mor önce bu uyarılara kulak asmadı. Terim bunun üzerine Emre'nin yanına geldi ve tekrar soyunma odasına gitmesini talep etti, bunun üzerine de genç oyuncu soyunma odasının yolunu tuttu.

"Emre ile sorun olmaz"

Maçın ardından bu konuyla ilgili konuşan Fatih Terim, "Emre ile bir sorun olmaz. O bizim yaramaz çocuğumuz. Top alıp alamaması ile ilgili konuştu. Ben de bu konuyu soyunma odasında konuşuruz ve gönderdim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...