Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ağustos 2017 19:28

Emre Mor İnter ile anlaştı

Önümüzdeki sezon hangi takımda oynayacağı belirsiz olan Emre Mor ile ilgili yeni gelişme yaşandı. İtalyan devi İnter Emre Mor'u kadrosuna kattı.

Emre Mor İnter ile anlaştı
emre mor,,inter,

Emre Mor'un yeni adresi belli olmak üzere. Sky Italia'nın haberine göre Emre Mor'un menajeri ile bir araya gelen Inter yönetimi transferde büyük mesafe kat etti. Oyuncu kanadını ikna eden İtalyan ekibi Dortmund'a teklifini sunacak. Sky Italia, Emre'nin menajeri Muzzi Özcan'ın Inter ile görüşmeden ayrılırkenki fotoğrafını da servis etti. Inter'in Emre için Dortmund'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunması bekleniyor. İlk etapta 2 milyon Euro ödeyecek olan mavi siyahlı ekip satın alma opsiyonu olarak da 10 milyon Euro garanti artı bonuslar ödemeyi planlıyor

Daha önce Roma ve Napoli'nin gündemine gelen milli oyuncu için son anda Premier League ekibi Watford'un da devreye girdiği ancak transferde avantajlı olan tarafın Inter olduğu kaydedildi. Menajer Muzzi Özcan'ın Almanya'ya giderek Dortmund'la son pazarlıkları yapması bekleniyor. Emre daha önce Roma'nın da gündemine gelmişti ancak bugün Roma Sportif Direktörü Monchi, Cengiz Ünder'in imza töreninde Emre Mor konusuna noktayı koydu.

'BİZİM BİR TÜRKÜMÜZ VAR'

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden AS Roma'nın Sportif Direktörü Monchi, takımlarıyla ismi anılan Emre Mor'la ilgilenmediklerini açıkladı. Yaz sezonunda transfer ettikleri Cengiz Ünder'in tanıtım toplantısında bir gazetecinin konuya ilişkin sorusunu cevaplayan Monchi, "Emre'nin enteresan bir oyuncu olduğu kesin, ama Roma onunla özel olarak ilgilenmiyor. Bizim zaten bir Türk'ümüz; Cengiz var ve bundan dolayı mutluyuz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...