Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Eylül 2016 16:08

Emre Mor'dan 'İstiklal Marşı' özrü!

Rusya maçı öncesi İstiklal Marşı okunurken sakız çiğnediği için ağır eleştirilerin hedefi olan Emre Mor 'Hatalıyım' diyerek özür diledi.

Emre Mor'dan 'İstiklal Marşı' özrü!
Emre Mor, İstiklal Marşı,

Antalya'da Rusya ile oynanan hazırlık maçında sahanın en iyisi olan Emre Mor, milli marş sırasında çiğnediği sakızla da en çok eleştirilen isim oldu. Milli marşımızın çalındığı esnada sakız çiğneyen yıldız oyuncu özellikle de sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir eleştiriye maruz kaldı.

Dortmund forması giyen milli oyuncu sakız olayıyla ilgili Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. İşte Mor'un yaptığı açıklamalar;

“Milli marşımız sırasında heyecanımdan dolayı sakızımı çıkarmayı unuttum. Heyecanlı olduğum maçlardan önce her zaman sakız çiğnerim. İncittiğim herkesten bu konuda özür diliyorum. Ben bu ülkenin bir ferdiyim ve sahada da formam için sonuna kadar savaş veriyorum. Öğrenmem gereken çok şey olduğunun da farkındayım. Pek çok şeye de yeni yeni adapte oluyorum. Benim için önemli olan hatalarımdan ders çıkarmak"

Kendisine yöneltilen eleştirilere her zaman açık olduğunu da belirten Emre Mor, “Eleştiri insanları olgunlaştırır. Ancak okuduğum bazı şeyler beni gerçekten incitti. Türk olmamakla suçlandığımı gördüm. Ben Türküm ve her zaman da Türk kalacağım. Farklı düşünseydim bugün Türkiye'yi değil Danimarka'yı tercih ederdim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...