Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Temmuz 2015 18:05

Enes Ünal, 'Bazen rüya gibi geliyor'

Bursaspor'dan Premier Lig devi Manchester City'ye transfer olan Enes Ünal, yeni takımında ilk röportajını verdi.

Enes Ünal, 'Bazen rüya gibi geliyor'
enes ünal, manchester city,

Bursaspor'dan Premier Lig devi Manchester City'ye transfer olan Enes Ünal, yeni takımında ilk röportajını verdi. Manchester City Tv'ye konuşan genç oyuncu takımdaki ilk günlerinden hayallerine kadar bir çok konuda samimi açıklamalarda bulundu. İşte Enes'in City'deki ilk röportajı: "Burada olduğum için çok mutluyum. İlk günler heyecanlıydım sonrasında alıştım. Şu an benim içn sıkıntı yok yorgunluk dışında. Her şey güzel gidiyor. Manchester City iki yıldır sürekli aklımda olan bir şeydi. Büyüklerimle oturduk düşündük ve bunun doğru olduğuna karar verdik. Sonuçta buradayım."
 
"BAZEN RÜYA GİBİ GELİYOR..."
 

"İnsana rüya gibi geliyor bazen. Odaya gittiğimde bir an duraklıyorum 'Neredeyim, Kimlerle antrenman yapıyorum' diye. Ama sahaya çıktığınızda sadece keyif alıyorsunuz. Büyük oyuncularla oynamak her zaman için özeldir."
 
"ZLATAN VE HAKAN ŞÜKÜR..."
 
"İdollerim Ibrahimovic ve Hakan Şükür. Günümüz forvetlerinden Benzema ve Van Persie'yi beğeniyorum ama en fazla Ibrahimovic."
 
"Altyapıda iyi bir dönem gösterdim. O zaman ilgi çekmiştim. Milli takımda aşırı iyi bir performans sergilemiştim. Çok fazla gol attım. Bu transferde onun da etkisi vardır. Zaten Premier Lig'i sürekli takip ediyorum. Türkiye'de de takip ediliyor. Bütün oyuncularını ezbere biliyordum zaten. Lig ce takım hakkında birçok şey biliyorum."
 
"TAKIM İÇİN HER ŞEYİMİ VERİRİM"
 
"Kendimi anlatması zor ama golcü bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Takım için her şeyini verebilecek bir oyuncuyum. Yapabildiğimin en iyisini yapmak ve gelişebildiğim kadar gelişmek istiyorum. Olabildiğimin en iyisi olmak istiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...