Tgrt Haber
09 Mart 2014 20:36

Engelliler maçında kavga çıktı, maç tatil oldu

Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya Bedensel Engelliler Spor ile İstanbul Özürlüler Spor arasında oynanan maç, çıkan kavga nedeniyle tatil edildi.

Engelliler maçında kavga çıktı, maç tatil oldu
kavga, engelli, ampute, Futbol haberleri, Futbol,

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya Bedensel Engelliler Spor ile İstanbul Özürlüler Spor arasında oynanan maç, çıkan kavga nedeniyle tatil edildi. İnönü Üniversitesindeki sentetik çim sahada oynanan karşılaşmanın ilk yarısını, konuk ekip İstanbul Özürlüler Spor, Serhat Çağlayan'ın 12. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. Malatya Bedensel Engelliler Spor, Gazi Öztop'un 36. dakikada attığı golle skora dengeyi getirdi. Konuk ekip, 40. dakikada Eray Demirel'in attığı golle 2-1 öne geçti.
Malatya Bedensel Engelliler Spor'dan Gazi Öztop, maçın 43. dakikasında önce sarı kart, ardından da kırmızı kart gördü. Malatya ekibinden Mustafa Çolak da hakeme itiraz edince kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kırmızı kartların ardından saha bir anda karıştı. Çıkan kavgada, Çolak'ın koltuk değneğiyle hakem Sadık Kayhan'a vurduğu görüldü. Tribünden sahaya inen bir kişinin de saldırısına uğrayan Kayhan'ın üzerine, Malatya ekibinin oyuncularının da yürüdüğü gözlendi.
Çevik kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği kavgada, Malatya ekibinin oyuncusu Serdar Koç biber gazından etkilendi.
Soyunma odasına kaçan hakem Sadık Kayhan, maçı tatil etti.
Kavga istifa getirdi
Malatya Bedensel Engelliler Spor'un antrenörü Ruhi Arslanboğa, Ampute Futbol Süper Ligi'nde İstanbul Özürlüler Spor ile oynadıkları maçta çıkan kavganın ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Arslanboğa, yaptığı açıklamada, "Kulüp Başkanımız Hepsen Metin ve yönetici arkadaşlarla kulüp binamızda görüştük. Bu olaylardan sonra kulübe faydalı olamayacağımı belirterek istifamı sundum. Gönlüm takımımla beraber, bundan sonraki süreçte de elimden geldiği kadar takıma destek olacağım" dedi. Olaylar nedeniyle üzgün olduğunu belirten Arslanboğa, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...