Tgrt Haber
09 Ekim 2015 15:20

'Ergin Ataman bir yıl daha milli takımın başında'

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ay-yıldızlı takımın başantrenörü Ergin Ataman'ın bir yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlattı.

'Ergin Ataman bir yıl daha milli takımın başında'
ergin ataman,

Aynı zamanda Galatasaray Odeabank'ın da başantrenörlüğünü yapan Ergin Ataman'ın şu anda milli takımdaki görevini sürdürdüğünü aktaran Erdenay, "Ergin Ataman'ın bizimle bir yıl daha sözleşmesi var. Ataman sözleşmesi bitene kadar takımın başında. Daha önceki açıklamam, bundan sonra milli takım döneminde kulüp takımı çalıştıran bir antrenör olamayacağı yönündeydi" dedi.
Erdenay, "Artık iki takım birden çalıştırılması mümkün değil. Yeni formata göre eleme maçları, kasım ve mart ayları arasında oynanacak. Bu yüzden sadece milli takım çalıştıran bir hocayla çalışmak zorunda kalacağız" ifadelerini kullandı.Harun Erdenay, 2016 Olimpiyat Oyunları'na katılabilme şansını sürdürebilmek için eleme maçlarına ev sahibi olmak adına başvuruda bulunacaklarını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...