Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Haziran 2014 23:22

Ergin Ataman'dan maç sonrası önemli açıklamalar

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker karşısında net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ergin Ataman'dan maç sonrası önemli açıklamalar
galatasaray, basketbol, pota, ergin ataman, basket, ataman, basketbol haberleri, avrupa basketbolu, Liv HOSPITAL, galatasaray liv hospital, bolcu, TBL - ERKEKLER haberleri, TBL - ERKEKLER,

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 4. maçında Fenerbahçe Ülker'i 88 - 82 yenen Galatasaray Liv Hospital'da başantrenör Ergin Ataman, düzenlenen basın toplantısında, maçın başından son dakikasına kadar üstün oynadıklarını dile getirdi. Sahada eurolig takımı gibi basketbol oynayan bir Galatasaray olduğunu belirten Ergin Ataman, "Serinin birinci maçı dışında bu böyle devam ediyor. Normal bir sonuç. Net bir galibiyet aldık." şeklinde konuştu. İlk iki maçın ardından seriyi 2 - 2 yapacaklarını söylediğini hatırlatan Ataman, "Orada da iyi bir basketbol oynayıp kazanan taraf olacağız. Oyun kuralları net bir şekilde uygulanıyor, bugün gördük orada da uygulanacak. İnşallah cuma günü galibiyetle dönüp burada kupayı kaldıracağız." diye konuştu. Galatasaray Liv Hospitallı basketbolcu Cenk Akyol, "Seriyi 2 - 2'ye getirdik. İyi mücadele ettik. Saha avantajı Fenerbahçe'deydi iyi savunma yaparak iki maçı da kazandık. Zorlu geçiyor seri. Bir takımın servis kırması gerekiyor. Biz daha avantajlı olduğumuzu düşünüyoruz. Aynı şekilde basketbol oynarsak kupayı alacağız." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...