Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2015 00:40

Ergin Ataman'dan maç sonu itiraf

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Efes maçının ardından açıklamalar yaptı.

Ergin Ataman'dan maç sonu itiraf
ergin ataman, galatasaray, itiraf,

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Efes’e karşı çok kötü bir oyun oynadıklarını ve hücumda Granger ve Brown’un etkili oyunu ile mağlup olduklarını söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 2. haftasında evinde Anadolu Efes ile karşılaşan Galatasaray Odeabank, sahadan 71-60 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan sarı-kırmızılıların başantrenörü Ergin Ataman, "En çekindiğim takımlar eksik çıkan takımlardır ve nitekim de öyle oldu. Özellikle maçın önemli dakikalarında çok kritik hatalar yaptık. 3. periyodun sonunda oyunu kontrol altına almışken, Sinan’ın erken atışı sonucu yediğimiz basket faul ve tabi ki son periyotta Vladimir Micov'un üçlüğü kaçırmasından sonra üst üste son saniyede Jayson Granger’e el üstü verdiğimiz iki tane üçlük maçın sonucunu belirledi. Anadolu Efes’i kutluyorum. Onlar için bu şartlarda zor bir galibiyetti ama bazen eksik takımla karşılaştığınız zaman siz daha kötü bir performans ortaya koyuyorsunuz. Bu akşam maçı kaybeden taraf bizdik. Çok kötü oynadık ve Anadolu Efes’in bizi özellikle hücum da Granger ve Brown ile yendiğini düşünüyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...