Tgrt Haber
07 Mart 2017 11:39

Ersan İlyasova: NBA'de Türkiye'yi temsil etmek gurur verici

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Atlanta Hawks forması giyen milli oyuncu Ersan İlyasova, NBA'de Türkiye'yi temsil etmenin gurur verici olduğunu söyledi.

Ersan İlyasova: NBA'de Türkiye'yi temsil etmek gurur verici
Atlanta Hawks,Basketbol,Ersan İlyasova,Mike Budenholzer,Milli basketbolcu,NBA,NBA All-Star,

Ersan İlyasova, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni takımına ısınmaya çalıştığını belirterek, takım arkadaşlarının bu konuda kendisine destek olduğunu ve Atlanta'da sıcak karşılandığını aktardı.

Son 20 ayda 6 farklı ekipte görev yapan Ersan İlyasova, normal şartlarda bir takımla sezon başında kamplara katılıp oyun planına alışmanın önemli olduğunu vurgulayarak, sezon ortası gerçekleştirilen transfer nedeniyle bazı zorluklarla karşılaşmasının doğal olduğunu belirtti.

Ersan'dan Türk basketbolseverlere teşekkür

Bu sezon 13,8 sayı, 5,8 ribaunt ve 1,7 asist ortalamalarıyla oynayan Ersan İlyasova, Türk basketbolseverlere destekleri için teşekkür etti.

All-star oylamasında kendisine destek verenlere minnettar olduğunu belirten 29 yaşındaki Ersan, "İnşallah seneye oylamada daha iyi bir sonuç alırız. NBA'de Türkiye'yi temsil etmek gurur verici." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...