Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 May 2014 16:13

Ersun Yanal 2 yıl daha Fenerbahçe'de

Sözleşmesi sona eren teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe ile 2 yıllık yeni anlaşma imzaladı.

Ersun Yanal 2 yıl daha Fenerbahçe'de
ersun yanal, fenerbahçe, sözleşme, anlaşma

Sözleşmesi sona eren teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe ile 2 yıllık yeni anlaşma imzaladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilen imza törenine sarı-lacivertli kulübün İcra Kurulu Başkanı Hasan Hakkı Yılmaz ile Ersun Yanal katıldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da töreni izleyiciler arasında takip etti. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Hasan Hakkı Yılmaz, Yanal'ın sezon boyunca çok önemli yöneticilik ve liderlik özellikleri sergilediğini belirterek, şunları söyledi: "Ersun hoca, bilgisi, görgüsü, profesyonelliğe olan inancı, yumuşak kişiliği ve teknolojiye olan hakimiyetiyle Fenerbahçe Kulübü ve bağlı şirketlerinin kurumsallaşma sürecinde de gerçek anlamda çok önemli destek vermiştir. Ersun hocamla kontratını yeniliyoruz ve 2 yıllık bir kontrat yapıyoruz. İki yıl boyunca kendisinin katkılarının devam edeceği için gayet memnunum. Şahsen kendisiyle çalışmaktan dolayı çok memnunum. Fenerbahçe Kulübü'ne, Futbol AŞ'ye ve tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun."  
Fenerbahçe'nin çok büyük bir aile olduğunu dile getiren Ersun Yanal da "Bu ailenin içinde olmak, bu ailede çalışmak benim için önemli bir ayrıcalık" dedi. Şampiyon bitirdikleri bir sezonun ardından daha zorlu bir sezona başlayacaklarını anlatan Yanal, gelecek sezon da şampiyon olarak 4. yıldızı takacaklarını iddia ederek, şu ifadeleri kullandı: "Bitirdiğimiz sezonda elde ettiğimiz başarıyı önümüzdeki sezonlara da taşımak ve bu başarıları kalıcı hale getirmek hepimizin hedefi. Ben de bu hedeflerin içinde olduğum için öncelikle ailenin başkanına ve yönetim kuruluna bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Önümüzde bizi bekleyen zorlu bir süreç var. Bu süreci güçlü bir şekilde yerine getireceğimize ve tekrar şampiyon olacağımıza inanıyorum. Şampiyonluğumuzun anlamını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bundan sonra zorlu bir süreç başlayacak çünkü 4. yıldızı takacağız." Öte yandan Fenerbahçe Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Ersun Yanal'ın sezon başına 1 milyon 750 bin dolar ödeneceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...