Tgrt Haber
09 Ağustos 2014 11:58

Ersun Yanal bugün istifa mı edecek?

Basın toplantısında soru almayan Ersun Yanal 'Yarın (bugün) detaylı bir açıklama yapacağım' diyerek istifa sinyali verdi.

Ersun Yanal bugün istifa mı edecek?
ersun yanal, fenerbahçe, ersun yanal istifa, son dakika,

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ağır ithamlarda bulunduğu Teknik Direktör Ersun Yanal, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Soma için oynanan üçlü turnuvanın ardından düzenlenen basın toplantısına en son çıktı. Kulüpte yaşanan çalkantıların ardından gerginliği ve memnuniyetsizliği yüzünden okunan tecrübeli çalıştırıcı çok kısa bir konuşma yaptı. "Anlamlı bir organizasyon oldu. Her iki maçı kazanan Beşiktaş'ı kutluyorum. Eksiklerimizi görmüş olduk" değerlendirmesini yapan Yanal, basın mensuplarının soru için niyetlendikleri anda ise, "Şimdi geç oldu. Yarın (bugün) detaylı bir açıklama yapacağım" diyerek istifa edeceğinin sinyali verdi. Kulislerde, toplantının ardından koşarak odadan ayrılan Yanal'ın bugün görevini bırakacağı konuşuluyor... 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...