Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2014 17:24

Ersun Yanal, Erman Toroğlu ile görüştü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, spor yazarı ve eski hakem Erman Toroğlu ile bir araya geldi.

Ersun Yanal, Erman Toroğlu ile görüştü
Bodrum'da tatil yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal,erman toroğlu,objektiflere poz verdi,Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,

Bodrum'da tatil yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ilk olarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti. 2013-2014 sezonunun ilk yarısını 13 galibiyetle en yakın rakibinin 8 puan önünde tamamlayan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Yanal, futbolla ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret eden Yanal, gazetecilerin futbol ile ilgili sorularına, "İstirahatteyim, futbol konuşmak istemiyorum" cevabını verdi.
Bodrum'da tatilde olduğunu belirten Yanal, "Bodrum'a sık sık gelirim. Başkanı da her zaman ziyaret ederim. Bugün de başkanın yanına geldik, çay içtik ve sohbet ettik. Bodrum güzel, tatil yapıyoruz. Biraz dinlendikten sonra çalışacağız. Transferlerle ilgili ise şu anda bir şey yok" dedi. Öte yandan, ziyarette spor yazarı ve eski hakem Erman Toroğlu da yer aldı. Toroğlu, Ersun Yanal'la objektiflere poz verdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...