Tgrt Haber
06 Mart 2014 17:21

Ersun Yanal raporu verdi, o isim geliyor

Fenerbahçe sezon sonunda yapacağı transferler için görüşmelere şimdiden başladı. Listedeki isimlerden biri milli oyuncu Mevlüt Erdinç.

Ersun Yanal raporu verdi, o isim geliyor
ersun yanal,fenerbahçe,fenerbahçe transfer,mevlüt erdinç,

Devre arası transfer döneminde rakiplerinin aksine kadrosuna takviye yapmayan Fenerbahçe, sezon sonunda transferde adından söz ettirecek işler yapacak. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, transfer yapılması gereken mevkiileri ve alınabilecek futbolcuları yönetime bildirmesinin ardından çalışmalar başladı.
HEDEFTEKİ İSİM MEVLÜT ERDİNÇ
Fenebahçe yönetimi listedeki oyuncuların kulüpleriyle pazarlıklarını sürdürüyor. Yerli ve kaliteli bir forvet transfer etmek isteyen Fenerbahçe, milli oyuncu Mevlüt Erdinç için harekete geçti.
FENERBAHÇE'YE SICAK BAKIYOR
Fransa'da Saint Etienne takımında forma giyen Mevlüt'ün de, Fenerbahçe'ye sıcak baktığı biliniyor. Milli oyuncu, geçtiğimiz günlerde resmi twitter hesabından kendisine yazılan “Keşke Fenerbahçeye gelsen. Sence de artık zamanı gelmedi mi?” mesajını retweet ederek takipçileriyle paylaşmıştı. Açık Mert Korkusuz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...