Tgrt Haber
14 Aralık 2018 14:31

Ersun Yanal'dan motivasyon konuşması

Fenerbahçeli taraftarların isteği üzerine göreve getirilen Ersun Yanal, 2013-2014 sezonunda sarı-lacivertlileri nisan ayında şampiyonluğa ulaştırmıştı.

Ersun Yanal'dan motivasyon konuşması
ersun yanal,,fenerbahçe,,süper lig,

Sezona Phillip Cocu'yla başlayan ancak Ankaragücü yenilgisi sonrası geçici olarak göreve Koeman'ı getiren Fenerbahçe yönetimi, bir kez daha teknik direktör değişikliğine gitti.

Sarı-lacivertli taraftarların en çok istediği hoca olan Ersun Yanal ie 1.5 yıllığına sözleşme imzalandı. Yanal, şampiyon yaptıktan sonra ayrıldığı kulübe 4 yıl sonra geri döndü.

NİSAN AYINDA ŞAMPİYON YAPMIŞTI
2013-14 sezonunda takımı nisan ayında şampiyonluğa ulaştırarak büyük bir başarıya imza atan Yanal'ın Kadıköy karnesi de çok iyiydi.

Fenerbahçe o sezon Kadıköy'de oynadığı 17 lig maçının 14'ünü kazanmış, kalan 3 karşılaşmada ise sahadan 1 puanla ayrılarak evinde hiç mağlubiyet yüzü görmemişti. 

EFSANE SOYUNMA ODASI KONUŞMASI
Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar, Yanal'ın resmen açıklanmasının ardından 56 yaşındaki teknik adamın meşhur soyunma odası konuşmasını sosyal medyada paylaşmaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...