Tgrt Haber
15 Şubat 2015 21:32

Ersun Yanal'dan oyuncularına eleştiri

Başakşehir'i sahasında 3-2 ile geçen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'dan oyuncularına eleştiri
ersun yanal, trabzonspor, istanbul başakşehir,

Başakşehir'i sahasında 3-2 ile geçen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanalmaçtan sonra Lig Tv mikrofonlarına konuştu. Ersun Yanal karşılaşmayı değerlendirirken, "Ligin en az gol yiyen ve takım savunmasını iyi yapan takımı ile oynadık. Hücumdaki iştahımızı top rakibe geçtikten sonra, özellikle yediğimiz ilk goldeki acemiliği içeride de eleştirdim. Yediğimiz birçok golün bu tutumdan kaynaklandığımı düşünüyorum. Belki birkaç gol daha atabilirdik ama aynı şeyi defansif olarak yapsaydık daha net bir sonuç alabilirdik. Artık yukarıya tırmanmak gerekiyor. Bu seriyi devam ettirmeliyiz." şeklinde konuştu.

Başarılı teknik adam UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Napoli maçına da değinirken şunları dile getirdi:

"3 kulvardaydık 1 tanesinden elendik. Bu ritmi yakalamak için bazı destekler vardı. Bu desteklerin zamanı önemliydi. Sakatlıklar ve Afrika Kupası bizi bu konuda engelledi. Bu ritmde problem yaşattı. Yavaş yavaş toparlandık. Napoli'nin gücü ortada. Biz de ülkemizi temsil ediyoruz. Ülke puanı ve kendi vizyonumuz için önemli bir noktadayız. Bu turda tutunmaya çalışacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...