Tgrt Haber
14 Aralık 2018 11:19

Ersun Yanal'ın alacağı ücret

Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi başladı. Tecrübeli teknik direktörle 1 buçuk yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe'nin Yanal'a ödeyeceği ücretin miktarı da belli oldu.

Ersun Yanal'ın alacağı ücret
ersun yanal,,fenerbahçe,,phillip cocu,,ali koç,,süper lig,

Hollandalı teknik adam Phillip Cocu ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi başladı. Daha önceden anlaşma sağlanan tecrübeli Türk teknik direktörün resmi duyurusu yapıldı. Sarı-lacivertli kulüp kurtarıcı olarak gördüğpü Yanal ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

KURTARICI ERSUN YANAL'IN MAAŞI
Tecrübeli teknik adamın yıllık ne kadar kazanacağı da belli oldu. Cocu’ya 3 milyon Euro veren sarı-lacivertli yönetim, kurtarıcı olarak getirdiği Ersun Yanal’a yılda 1,5 milyon Euro ödeyecek.

'TAZMİNAT MADDESİ YER ALMIYOR'
​Ayrıca sözleşmedeki ücretin yarısını peşin olarak alacak Ersun Hoca, kalan yarısını ise performansa göre kazanacak. Sözleşmedeki en önemli unsur ise herhangi bir tazminat maddesinin yer almaması.

MAAŞINI TL ÜZERİNDEN ALACAK'
Sarı-lacivertlilerle 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak ikinci dönemine başlayacak olan Yanal’ın maaşını TL üzerinden alacağı belirtiliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...