Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2017 19:36

Ertuğrul Sağlam sürprizi, anlaştılar

Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, 565 gündür takım çalıştırmayan şampiyon hoca Ertuğrul Sağlam ile anlaştı.

Ertuğrul Sağlam sürprizi, anlaştılar
ertuğrul sağlam, yeni malatyaspor,

Yeni Malatyaspor'da uzun süredir devam eden Ertuğrul Sağlam görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. Şampiyon hoca yeni sezonda Sarı-Kırmızılı takımın başında olacak, 565 gün aradan sonra teknik direktörlük yapacak.

BURSASPOR'U GÖZYAŞLARIYLA BIRAKMIŞTI

Bursaspor'un başında yaşadığı şampiyonlukla Türk futbol tarihine geçen Ertuğrul Sağlam, ikinci kez çalıştığı Yeşil-Beyazlı takımdan aldığı kötü sonuçlar sonrası gördüğü protesto nedeniyle gözyaşlarıyla ayrılmıştı. O dönemden bu yana adı birçok takılmla anılsa, birçok takımla görüşmeler yapsa da Sağlam hiçbir takımla anlaşamamıştı. Fanatik'in ulaştığı bilgiye göre tecrübeli hocanın, teknik adamlığa olan hasreti sona eriyor.

565 GÜN SONRA SÜPER LİG'E

Ertuğrul Sağlam tam 565 gün aradan sonra Yeni Malatyaspor'un başına geçerek sahalara geri dönüyor. Bir süredir deneyimli hocayla görüşme halinde olan Süper Lig'in yeni ekibi, Sergen Yalçın'la da dirsek temasındaydı. Yalçın'dan istediği yüksek ücret nedeniyle vazgeçen Yeni Malatyalı yöneticiler Sağlam'la kurulan son temasta mutabakat sağladı.

ALANYA İLE ANLAŞMIŞTI

48 yaşındaki Sağlam'ın birkaç güne kadar Malatya'ya gidip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Uzun süredir çeşitli liglerde oyuncu izleyen Sağlam, transfer listesini de yönetimle paylaşacak. Şampiyon hoca, en son geçen sezonun devre arasında Alanyaspor'la anlaşmış, fakat imzalar atılmadan transferde geri adım atıldığı duyurulmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...