Tgrt Haber
02 Ağustos 2018 23:36

Ertuğrul Sağlam'dan taraftara güvence

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, herkesin beğenisi kazanacak, izleyene keyif verecek bir takım oluşturduklarını söyledi.

Ertuğrul Sağlam'dan taraftara güvence
Ertuğrul Sağlam,

 Sağlam, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın  mensuplarına yaptığı açıklamada, hem Erzurum hem de Hollanda kampının güzel  geçtiğini, bu süreçte 43 antrenman ve 6 hazırlık maçı yapma fırsatı bulduklarını  belirtti.
 
Hazırlık döneminde yeni transferlerin takıma çabuk adapte olduğunu  dile getiren Sağlam, "Geçtiğimiz sezon aramızda bulunup da çeşitli sebeplerden  dolayı sıkıntı yaşamış, kendisini ifade edememiş arkadaşlarımızı da aramıza  aldık. Onların da kendilerini ifade etmelerine şans tanıdık. Bu fırsatı  değerlendirenler oldu, değerlendiremeyenler oldu. Dolayısıyla eksiklerimizi de bu  dönem içerisinde görmüş olduk ve bu doğrultuda da takviyeler yaptık." diye  konuştu.
 
"Güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz"
 
Ligde ilk maçta Antalyaspor ile karşılacaklarını belirten Sağlam,  şunları kaydetti:
 
"Pazar günü Gençlerbirliği ile bir hazırlık maçı oynayıp önümüzdeki  hafta da sezona Antalyaspor maçıyla güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.  Başkanımızla son olarak bir değerlendirme toplantısı yapıp bundan sonraki süreçte  takıma takviye yapılıp, yapılmama konusunda fikir birliğine varacağız. Aramızdan  ayrılan arkadaşlarımız olacak, onları da kısa süre içerisinde hep beraber  görürsünüz. Toparlamak gerekirse iyi yoldayız, her geçen gün iyiye giden,  istediğini sahaya yansıtabilecek, tempolu oynamaya çalışan bunu da hazırlık  maçınlarında uygulayan iyi bir Kayserispor geliyor. Oynadığı futbolla taraflı  tarafsız herkesin beğenisini kazanacak, izleyene keyif verecek, Kayserispor'un  maçı bittiği zaman 'İyi ki bu maçı seyretmişiz' dedirtebileceğimiz bir takım  oluşturuyoruz. Taraftarlarımız da hiç endişe etmesinler onların mutlu olacağı,  keyifle izleyeceği bir takım geliyor."
 
Bir gazetecinin Ukraynalı futbolcu Oleksandr Kucher'in takımdan  ayrılacağı yönünde çıkan haberleri hatırlatması üzerine Sağlam, "Kucher'e biraz  daha fazla izin verdik. Bundan sonraki dönemle alakalı, kendi geleceği ile  alakalı bazı görüşmeler yapması için." açıklamasını yaptı.
 
Antrenman
 
Hollanda kampının ardından yurda dönen Kayserispor'da oyuncular 2  günlük iznin ardından bugün Kayseri'de toplandı.
 
Sarı-kırmızılı takım, kulüp tesislerindeki antrenmanda koşunun  ardından pas organizasyonları ve şut çalışması yaptı. İdman, yarı sahada çift  kale maçla tamamlandı.
 
Antrenmana, izinli Kana Biyik, Asamoah Gyan ve Kucher katılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...