Tgrt Haber
13 Şubat 2015 16:13

Eski futbolcunun bacağı kesildi

Kocaelispor’un şampiyonluğa oynadığı 1990’lı yıllardaki efsane kadrosunda yer alan o dönemin 'en iyi sol kanat oyuncusu' olarak bilinen Yalçın Kıldıran'ın geçirdiği kaza sonucu bacağı kesildi.

Eski futbolcunun bacağı kesildi
Kocaelispor, Yalçın Kaldıran, kayserispor,

90'lı yıllarda Ömeroviç, Saffet, Ergun, Bülent Uygun, Mirkoviç Tuncay, Halil İbrahim gibi Türk futbolunda yıldızlaşmış isimleriyle yer alan, o dönemin 'En iyi sol kanat oyuncusu' olarak bilinen Yalçın Kıldıran'ın bacağı kesildi.
İki gün önce vincin kaldırdığı büyük bir borunun üzerine düşmesi sonucu ağır yaralanan Yalçın Kıldıran Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada ameliyata alındı. 
Vücudunda birçok kırık olan ve ameliyatı yaklaşık 4 saat süren Kıldıran'ın özellikle sağ ayağındaki kırık ve eziklerin çok fazla olması nedeniyle bir ayağının kesilmesi de gündeme geldi.
Yoğun bakımda tutulan ve hayati tehlikesi de bulunan Yalçın Kıldıran'ın sağ bacağı, çok fazla parçalı ve dağınık kırık bulunması sebebiyle diz üstünden kesildi.
Kaynak: 
Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...