Tgrt Haber
30 Ağustos 2017 15:05

Eskişehir'de oynanacak Hırvatistan maçının misafir tribün biletleri satışa çıktı

A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Eskişehir'de Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmanın misafir tribünü bilet satışları başladı.

Eskişehir'de oynanacak Hırvatistan maçının misafir tribün biletleri satışa çıktı
a milli takımı,hırvatistan,eskişehir,tribün biletleri,satışa sunuldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"A Milli Takımı'mızın Hırvatistan ile 5 Eylül 2017 Salı günü oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçı için Türk taraftarlara gişeden misafir tribün bilet satışı başladı. Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak maçın Türk futbolseverler için taraftarkulubu.tff.org sitesinden satışı gerçekleştirilen biletleri, 16 Ağustos'ta tükenmişti.

Hırvatistan Futbol Federasyonu, misafir tribününde kendileri için ayrılan kontenjanı kullanmayacağını ve bu biletleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun kullanımına bıraktığını bildirdi. Hırvatistan'ın bu kararı üzerine misafir tribün biletleri, bugün Eskişehir Atatürk Stadyumu (Eskişehirspor'un eski stadyumu) gişelerinden Türk taraftarlar için satışa çıktı. Misafir tribün bilet ücreti 15 TL olarak belirlendi.

Futbolseverler misafir tribün biletlerini TC Kimlik Numarası ile alabilecek. Bir kişi kendisi dahil en fazla 4 bilet alabilirken, her bilet için de ayrı TC Kimlik Numarası ibraz edilmesi gerekiyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...