Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Aralık 2013 16:06

Eskişehir'den Galatasaray'a tepki

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Saraç, "Tarık'ın Galatasaray'a imza attığını duyduk, Galatasaray'ı spor ahlakına sığmayan bu durumdan dolayı kınıyoruz" dedi.

Eskişehir'den Galatasaray'a tepki
Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç,,Galatasaray'ı spor ahlakına sığmayan bu davranışı,eskişehir'den tepki,

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal'ın kadro dışı kalmasına ilişkin "Tarık'ın Galatasaray ile görüştüğü ve bu kulübe imza attığını duyduk. Galatasaray'ı spor ahlakına sığmayan bu davranışından dolayı kınıyoruz" dedi. Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla Çamdal'ın, süresiz kadro dışı bırakıldığını ve 14 bin 500 avro para cezası uygulandığını hatırlattı. Çamdal'ın Eskişehirspor'un değer ve menfaatlerini gözetmeyip, kulübün etik değerlerine uymadığını savunan Saraç, "Tarık'ın Galatasaray ile görüştüğü ve bu kulübe imza attığını duyduk ancak bu gizleniyor. Galatasaray'ı spor ahlakına sığmayan bu davranışından dolayı kınıyoruz" diye konuştu. Saraç, Türk futbolunun akılcı yönetimlere ve dürüst yöneticilere ihtiyacı olduğuna değinerek, Meclis'ten bu yönde kararların çıkmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...