Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Nisan 2015 16:47

Eskişehirspor'dan 'Maradona' açıklaması

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, son günlerde gündemi sarsan ‘Maradona’ söylentilerine cevap vererek, 'Bu haberleri tamamıyla doğru bulmadığım gibi, reklam kokan bir açıklama olduğunu düşünüyorum' dedi.

Eskişehirspor'dan 'Maradona' açıklaması
maradona, maradona gleecek mi, eskişehir,

Eskişehir Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor’un şuan bir başkanı, yönetim kurulu, teknik ekibi ve futbolcuları bulunduğunu dile getirerek, ligin de devam ettiğini anımsattı. Gündemde seçimle ilgili bir çalışma olmadığını kaydeden Hoşcan, “Eskişehirspor’un şuan başkanı, yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuları var. Lig devam ediyor. Gündemimizde zaten seçimle ilgili bir olay yok. Bu haberleri tamamıyla doğru bulmadığım gibi, reklam kokan bir açıklama olduğunu düşünüyorum. Benin başkan olarak bu konulara cevap vermem yanlış olabilir. Çünkü bu tür bir olayı muhatap kabul etmektir. Onun için cevap vermek gibi bir düşüncem yok” ifadelerini kullandı.
Hoşcan, adayların olmasını yürekten beklediklerini dile getirerek, “Bu adaylıkla alakalı olan kişiyi de sosyal camiada tartışıyorlar. Ben bu detaylara girmek istemiyorum. Seçim zamanında herkes aday olabilir. Adayların olmasını da yürekten bekliyor ve destekliyoruz. Böyle bir şeyi de şuanda hiç şık ve doğru bulmuyorum. Reklam kokan ve kafa karıştırıcı bir olay. Kayseri Erciyesspor maçından sonra bir Fenerbahçe maçı öncesi böyle bir olayın çıkmasını da çok manidar buluyorum” şeklinde konuştu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...