Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2015 15:58

Essien Süper Lig'e geliyor iddiası

Serie A ekiplerinden AC Milan'ın Ganalı yıldızı, Michael Essien için Abdullah Avcı'nın takımı Başakşehir'in devreye girdiği belirtildi.

Essien Süper Lig'e geliyor iddiası
serie a, michael essien, süper lig, başakşehir,

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir, Essien için teklifte bulundu. İngiltere'de de birçok teklif alan ancak AC Milan'da kalacağı belirtilen 32 yaşındaki futbolcu için Başakşehir'in resmi teklifini ilettiği öne sürüldü. 
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı futbolcuyu elden çıkarmak isteyen Milan'ın mutlu son halinde 1 milyon euroluk tasarruf yapacağı kaydedildi.
Bu sezon ligde 9 maça çıkan Essien, 2 sezondur Milan'da top koşturuyordu. 9 senelik Chelsea macerasında 1 yıl Real Madrid'de oynayan ve buralarda beklediğini bulamayan yetenekli futbolcu için önümüzdeki günlerde hareketli saatler yaşanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...