Tgrt Haber
31 Ocak 2022 18:34 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:19

Taraftarın dediği oldu! Everton’da Pereira değil Lampard dönemi başladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinde Everton'da teknik direktör bilmecesi sona erdi. Benitez'in görevine son veren İngiliz temsilcisi, taraftarın tepki gösterdiği Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Pereira ile değil efsane futbolcu Frank Lampard ile anlaştı.

Taraftarın dediği oldu! Everton’da Pereira değil Lampard dönemi başladı
Everton,Pereira,Lampard

Sezon başında Fenerbahçe’de ikinci dönemine başlayan Vitor Pereira istenilen başarıyı elde edemedi. Sarı-lacivertli takım ile yollarını ayıran Pereira geçtiğimiz günlerde teknik direktör arayışında bulunan İngiliz temsilcisi Everton ile görüşmek için İngiltere’ye gitti.

TARAFTAR PEREIRA’YA TEPKİ GÖSTERDİ

Benitez ile yollarını ayıran Everton, Vitor Pereira ile anlaşmaya çok yaklaştı. Ancak Everton taraftarları sosyal medyada kulüp yönetimine karşı seslerini yükseltti ve stadyum yakınındaki duvarlarına Portekizli teknik adamın aleyhinde yazılar yazdı.

Taraftarın dediği oldu! Everton’da Pereira değil Lampard dönemi başladı

“TARAFTAR BENİ TANIMIYOR”

Taraftarların tepkisinin ardından bir açıklama yapan Vitor Pereira; "Everton taraftarları beni tanımadan, bilmeden tepki gösteriyorlar. Bu durum beni üzüyor. Goodison Park'ta maç izlemek ve taraftarları görmek bana menajer olmam için ilham verdi. Tüm kariyerim boyunca baskı altında çalıştım. Tabii ki hala bu işi istiyorum. Bu kulübün vereceği bir karar. Everton'un başka adayları da var ve şimdi karar verme zamanının geldiğini biliyorum. Bana karar için beklememi ve sakin kalmamı söylediler. Yaptığımız toplantılardan memnunlar, hepsi bu kadar. Ben, günün 24 saati yüzde yüzünü futbola verebilecek bir insanım." diye konuştu.

PEREIRA’DAN VAZGEÇİLDİ

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Everton yönetiminin ilk olarak Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile anlaşmasına rağmen taraftar tepkisinin ardından bu kararından vazgeçtiği vurgulanıyor.

LAMPARD İLE 2,5 YILLIK SÖZLEŞME

Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun birçok teknik direktörle yaptığı görüşmenin ardından Lampard'da karar kıldığı ve 43 yaşındaki İngiliz teknik direktörle iki buçuk yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi. Futbolculuk kariyerinde West Ham United, Swansea City, Chelsea, Manchester City ve New York City formalarını giyen Lampard, 2018'de başladığı teknik direktörlük hayatında ise Derby County ve Chelsea'de görev aldı.

Taraftarın dediği oldu! Everton’da Pereira değil Lampard dönemi başladı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...