Tgrt Haber
03 May 2015 18:51

Eyüpspor 2. Lig'de

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Eyüpspor, bir sezon aradan sonra Spor Toto 2. Lig'e çıktı.

Eyüpspor 2. Lig'de
Spor Toto 3. Lig, eyüpspor,

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 33. hafta mücadelesinde 68  Yeni Aksarayspor'u 2-0 yenen Eyüpspor, Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.İkinci ligde en son 2013-2014 sezonunda mücadele eden İstanbul  temsilcisi, bir sezon mücadele ettiği Spor Toto 3. Lig'den yeniden Spor Toto 2.  Lig'e çıktı. Ligde 33. haftada 20 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgiyle 68 puana  ulaşan Eyüpspor, en yakın rakibi Sivas Dört Eylül Belediyespor ile arasındaki  puan farkını 6'ya yükselterek son hafta öncesi zirveyi garantiledi.
 
Tuzlaspor şampiyonluk kupasını aldı
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta geçen hafta şampiyonluğu  garantileyerek Spor Toto 2. Lig'e yükselen Tuzlaspor, kupasını aldı.
 Tuzla Belediye Sahası'ndaki 33. hafta mücadelesinde Tire 1922'ye 3-2  yenilen İstanbul temsilcisine, ligin bitimine iki hafta kala elde ettiği  şampiyonluğun kupası maç sonunda verildi. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın da katıldığı törende Tuzlaspor,  kupasını Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın elinden  aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...