Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Şubat 2022 16:41

Eyüpspor Galatasaray'dan Oğulcan Çağlayan'ı transfer etti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Galatasaray'dan yaptığı sürpriz transferi duyurdu. Oğulcan Çağlayan kiralık olarak Eyüpspor’a transfer oldu.

Oğulcan Çağlayan (İHA)
Oğulcan Çağlayan (İHA)

Süper Lig’i hedefleyen Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor yaptığı transferle adından söz ettiriyor. Umut Bulut’u transfer ederek hedeflerine bir adım daha ulaşan Eyüpspor’un, Galatasaray’dan Babel için de girişimde bulunacağı öne sürülmüştü.

Eyüpspor Galasaray’dan sürpriz bir transferi duyurdu. Oğulcan Çağlayan kiralık olarak Eyüpspor’un kadrosuna katıldı.

EYÜPSPOR ASBAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Oğulcan kendisini eflatun-sarılı yapan sözleşmeye imza attı. Eyüpspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Eyüpspor’umuz, Galatasaray’dan Oğulcan Çağlayan’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Oğulcan Çağlayan’a hoş geldin diyor, eflatun sarılı formamızla başarılar diliyoruz” denildi. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız transfer sonrası yaptığı açıklamada şunları, “Öncelikle Galatasaray kulübüne teşekkür ediyoruz. Çok önemli bir futbolcuyu kadromuza kattık, mutluyuz. Oğulcan, Türk futbolunun önemli değerlerinden biri. 1. Lig’de daha önce 2 kez şampiyonluk yaşadı. İnşallah 3. şampiyonluğu da bizimle yaşar.’’ dedi.

‘HEDEFİMİZ SÜPER LİG’E YÜKSELMEK’

Eyüpspor’a katıldığı için mutlu olduğunu aktaran 25 yaşındaki futbolcu ise, “Başkanımız Murat Özkaya nezdinde bana güvenip, bu fırsatı sunan kulübümüze çok teşekkür ederim. Hedefimiz tıpkı geçtiğimiz sezonki gibi şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmek. Burada uzun vadeli bir plan olduğunu biliyorum ve bunun bir parçası olmaktan dolayı heyecanlıyım. Bir an önce formamızı giyip taraftarımızla buluşmak ve maçlar kazanmak istiyorum. Umarım her şey çok güzel olur” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...