Tgrt Haber
10 Ağustos 2019 00:05

Falcao'dan Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın transferini bitirmek için uğraş verdiği Falcao, Fox Spor Colombia'ya yaptığı açıklamada "Galatasaray'da oynamak kariyerimin bu bölümünde heyecan verici olur. Umarım en kısa zamanda transfer çözülür" dedi.

Falcao'dan Galatasaray açıklaması
galatasaray,,falcao,,son dakika,

Galatasaray'da Radamel Falcao transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kolombiyalı golcüden transferi ile ilgili flaş açıklama geldi.

Fox Sports Colombia'ya konuşan Falcao, "Galatasaray'da oynamak kariyerimin bu bölümünde heyecan verici olur. Umarım en kısa zamanda transfer çözülür" şeklinde konuştu.

"Henüz transfer resmiyet kazanmadı"

33 yaşındaki golcü transferinin henüz resmiyet kazanmadığını da vurgulayıp "İmzalar atılmadığı sürece tamam diyemeyiz. Şu anda işlerin dışında kalıyorum ve Monaco ile antrenmanlarıma devam ediyorum. Avrupa'da savaşmaya devam etmek istiyorum ve üst seviyede kalmak amacındayım" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...