Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Kasım 2021 15:56

Fatih Karagümrük, Kasımpaşa'yı 3 golle geçti

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Kasımpaşa sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor. Maçın ilk yarısı Fatih Karagümrük’ün 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Fatih Karagümrük'te kırmızı kart gören Vegar Hedenstad ve Lucas Biglia'nın yanı sıra sarı kart cezalısı durumuna düşen Ervin Zukanovic, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.

Fatih Karagümrük, Kasımpaşa'yı 3 golle geçti
Fatih Karagümrük,,Kasımpaşa,,Trabzonspor,

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki Kasımpaşa-VavaCars Fatih Karagümrük maçını konuk ekip 3-1 kazandı.

MAÇTAN DAKİKALAR

1. dakikada sol taraftan Caner’in içeri çevirdiği topa kale önünde Brecka’nın yaptığı ters dokunuşta meşin yuvarlak filelere gitti. 0-1
20. dakikada ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Karamoh’un sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-2
25. dakikada Yusuf Erdoğan’ın müdahalesiyle ceza sahası içinde Karamoh’un yerde kaldığı pozisyona hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi.
27. dakikada Pesic’in kullandığı penaltı atışında meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-3
32. dakikada Umut’un pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Yusuf’un direkt yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-3
45+1. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde Bertolacci’nin vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.
50. dakikada sağ taraftan Hadergjonaj’ın ortasında kale önünde Umut Bozok’un yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü.
52. dakikada ceza yayı üzerinden Emre Mor’un yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak kaleci Harun’da kaldı.
80. dakikada ceza yayı gerisi sağ çaprazda topla buluşan Yusuf Erdoğan'ın sert vuruşunda top kaleci Viviano'da kadı.
82. dakikada sağ kanattan yapılan rotada arka direkte topla buluşan Eren'in vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
90. dakikada Karagümrük'te sarı kart gören Lucas Biglia, Trabzonspor maçında cezalı duruma düştü.
90+4. dakikada Fatih Karagümrük'te Hedenstad kırmızı kart gördü.
Maçın bitiş düdüğünün ardından hakem Fırat Aydınus'a tepkisini sürdüren Lucas Biglia ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

TRİBÜNDE GERGİNLİK

Karşılaşmanın son dakikalarında protokol tribününde gerginlik yaşandı. Kasımpaşa Sportif Direktörü Serkan Reçber ile bazı taraftar arasında bir süre gerginlik oldu. Sözlü tartışma sonrasında, tribündeki taraftarlar sportif direktör Serkan Reçber'e tepki gösterdi. Kasımpaşalı taraftarlar daha sonra 'Yönetim istifa' tezahüratlarında da bulundu. Bu arada mücadeleyi A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak ve Kasımpaşa eski teknik direktörü Şota Arveladze de takip etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...