Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Aralık 2018 16:47

Fatih Terim: Gomis'in yerine iyi oyuncu alınacağı söylendiği için biz de onay verdik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Koca bir takımı bir oyuncuya bağlamak doğru değildir. Gomis'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ama Gomis'in yerine iyi oyuncu alınacağı söylendiği için biz de onay verdik. İki forvet alınacak olmasa, Gomis'i neden bırakayım" dedi.

Fatih Terim: Gomis'in yerine iyi oyuncu alınacağı söylendiği için biz de onay verdik
fatih terim,gomis

Galatasaray'da teknik direktör Terim ve futbolcu Mariano Ferreira Filho, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz temsilcisi Porto ile oynayacakları D Grubu 6. ve son hafta maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

"Gomis takımda kalsaydı ligde ve Avrupa'da farklı bir konumda olur muydu?" sorusunu cevaplayan Terim, şunları söyledi:

"Koca bir takımı bir oyuncuya bağlamak doğru değildir. Gomis'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ama Gomis'in yerine iyi oyuncu alınacağı söylendiği için biz de onay verdik. İki forvet alma niyetimiz söylendiği için biz de 'evet' dedik. Ayrıca satmadan alamayan bir takımdan bahsediyoruz. Her bonservissiz oyuncu da bonservisi yok diye size uygun olmuyor. Teknik heyet 'Evet' demeseydi diyorlar. Galatasaray'ın menfaati neyse teknik heyet 'Evet' der. Gomis iyi bir golcü. Olsaydı bazı şeyler değişebilirdi, bu gerçeği inkar etmemeliyiz. Bu gruptan çıksaydık, kimsenin aklına bu gelmezdi. Kötü sonuçlar olunca doğal olarak bazı şeyler eleştirilmelidir."

"Melo ve Sneijder çağırsak gelirler"

Terim, Melo ve Sneijder'a ilişkin olarak, "İkisi de büyük oyuncular. Şartlar ne getirir bilmiyorum ama bu konuda bir temas olmadı. Ancak temasımız olması gerekmiyor. Çağırsak, geleceklerini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...