Tgrt Haber
12 Aralık 2018 10:49

Fatih Terim: Herkes değişikliklere hazır olsun

Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta müsabakasında Galatasaray sahasında Porto'ya 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim basın mensuplarının karşısına çıktı.

Fatih Terim: Herkes değişikliklere hazır olsun
galatasaray,fatih terim,felipe melo,

Şampiyonlar Ligi'nde son karşılaşamasında sahasında Porto'ya 3-2 yenilen Galatasaray grubu üçüncü sırada tamamladı. Grubu üçüncü bitiren sarı kırmızılılar yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. 

Karşılaşma sonrasında Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim basın mensuplarının karşısına çıktı. Terim Galatasaray'ın gelecek planlarını anlattı.

'HERKES DEĞİŞİKLİKLERE HAZIR OLSUN, BAZI ŞEYLERİ YAPMAK ZORUNDAYIZ'

Üç kulvarda yola devam ettiklerini söyleyen Fatih Terim, şu ifadeleri kullandı:"Gol vuruşu, vuruş tekniğiyle ilgilidir. Ben onlarla beraber bu mücadelenin içerisindeyim. Allah da bunu o mevkideki özel oyunculara veriyor. Biz öyle goller kaçırıyoruz ki, kaçırdığımız golleri atmak için önemli golcü olmak da gerekmiyor. Cümlemin arasında söyledim, kaybetmek istemediğimiz bir ekonomiyle halletmeye çalışıyoruz. En sağlıklı şekilde hem takımımızın takviyelerini teknik olarak yapmak istiyoruz, hem de bazı arkadaşlarla yollarımızı ayırmak istiyoruz. İki maçımız bir de kupa üç maçımız var. Birçok görüşmemiz var. Devam ediyor. İki tane yabancı açığımız var. Galatasaray'ın satması lazım ki alsın. Onun için de bazı görüşmeler devam ediyor. Yakın zamanda paylaşacağız. En az kayba uğramak hatta uğramamak için herkes elinden geleni yapıyor. İnşallah düşündüklerimize yakın şeyler yapabiliriz. Bir an evvel takıma oyuncular katalım ki devre arasını iyi geçelim. İnanıyorum ki, herkes değişikliklere hazır olsun. Bazı şeyleri yapmak zorundayız. Yakın gelecekte belki de bir Galatasaray Televizyonu'na çıkıp, tüm seyirci sorularını alıp, ucu açık bir röportaj da yapabiliriz. kısa zamanda belki devre arasında ama böyle bir şey yapabiliriz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...