Tgrt Haber
11 Ocak 2022 20:30

Fatih Terim ile Burak Elmas arasında ipleri kopartan olay!

TGRT Haber'de yayınlanan Stüdyoda Futbol Ekstra programının usta yorumcusu Tahir Kum, Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılışının perde arkasını ve tecrübeli hocanın planı açıkladı. Burak Elmas’ı zor günler beklediğini söyleyen Kum, çarpıcı tespitlerle süreci masaya yatırdı.

Fatih Terim ile Burak Elmas arasında ipleri kopartan olay!
Tahir Kum,Galatasaray,Fatih Terim

Türkiye Gazetesi'nin, Youtube kanalında yayın hayatına başlayan Hakan Dede ile 'Top Sende' programına konuşan Stüdyoda Futbol Ekstra yorumcusu Tahir Kum, Galatasaray’daki Fatih Terim krizinin perde arkasını değerlendirdi.

“FATİH HOCANIN GÖREVDEN ALINMASI KİMSENİN AKLINDAN GEÇMEZDİ” 

Galatasaray’da yaşanan Fatih Terim krizinin nasıl bir süreçten geçerek geldiğine dair bilgiler veren Tahir Kum, “3 Ocak günü Stüdyoda Futbol Ekstra programında Fatih Terim’in ayrılacağını ilk biz söyledik. Kamuoyu şaşkınlıkla karşıladı. Fatih Terim’in Galatasaray’da kredisi tükenmez. Fatih hocanın görevden alınması kimsenin aklının ucundan geçmezdi. TGRT ekranlarından ilk kez duydular. Fatih hocanın yaptığı yazılı açıklamayla da böyle bir sürecin başlandığını görmüş olduk.” dedi.

“BURAK ELMAS BASKILARA DAHA FAZLA DAYANAMADI” 

Galatasaray tarihinde ilk kez Fatih Terim’in yargılandığını ve tepki aldığını söyleyen Kum, “Guardiola’nın yardımcısının Türkiye’ye geleceğini yine TGRT Haber ekranlarında duyurmuştuk. Kayseri deplasmanından alınan farklı yenilgiden sonra Galatasaray yönetiminde Fatih hocaya karşı bir homurdanma başladı. Galatasaray tarihinde ilk kez Fatih hoca yargılandı. Burak Elmas bu işlere set çekmeye, göğüs germeye çalışsa da dayanamadı.” açıklamasında bulundu.

“FATİH HOCA CEZA ALACAĞINI BİLMESİNE RAĞMEN KENDİNİ ATTIRDI” 

Fenerbahçe derbisinde Fatih Terim’in ceza alacağını bilmesine rağmen hakemle konuşmaya girip kendini bilerek attırdığını söyleyen Kum, Fenerbahçe derbisinde Fatih hoca ceza alacağını bilmesine rağmen kendini attırdı. Bu olay Fatih hocayla Burak Elmas’ın arasındaki abi kardeş ilişkisinin bozulmasına sebep olan ilk hadise. Fatih hocanın 6 maç ceza alarak saha kenarında olmaması maalesef Galatasaray’ın şuanki durumuna gelmesinin en büyük sebebi. Fatih hocanın varlığı diğer teknik adamların varlığından daha farklı. Para verdiğiniz adam kendini sorumsuzca kendini atıyorsa bunun da bedelini ödeyeceksiniz. Fatih Terim’in disiplin kuruluna sevk edilip ceza alması sayın Burak Elması, sayın abim dediği babam dediği Fatih Terim’le soğumasına sebep oldu.” ifadelerini kullandı. 

"BURAK ELMAS’I ZOR GÜNLER BEKLİYOR"

Fatih Terim’in ayrılığının ardından taraftarın Florya Metin Oktay tesislerinde yaptığı tezahüratların, aynı zamanda tecrübeli hocanın evinin kapısının önünde atılan sloganları da değerlendiren Tahir Kum, “Burak Elmas’ı zor günler bekliyor. Fatih Terim olayı ile birlikte yaşanan ekonomik krizle Sayın Burak Elmas yönetimini büyük ihtimalle Nisan ya da Mayıs ayında olağanüstü kurula gitmesi yüksektir.” dedi.

FATİH TERİM'İN İSTİFASI 'TOP SENDE'DE MASAYA YATIRILDI:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...