Tgrt Haber
24 Mart 2016 02:28

Fatih Terim, Milli Takımı 11 yeni birimle yönetecek

2016 Avrupa Şampiyonası'na katılım hakkı elde eden A Milli Takım'a köklü yenilikler geliyor.

Fatih Terim, Milli Takımı 11 yeni birimle yönetecek
fatih terim, 11, milli takım, milli takım yenilik,

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım için kurulan yeni ekipleri ve projelerini basınla paylaştı.A Milli Takım'ın kamp yaptığı otelde düzenlenin basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Fatih Terim, eleme maçlarından bu yana çok ciddi emek harcadıklarını ve bazı ciddi projeler hazırladıklarını dile getirdi.Terim, Türk ve dünya futbolunda oyuncu, performans, sağlık ve mental konular gibi bir çok detay üzerinde çalıştıklarına dikkat çekti.

"Bir ilki gerçekleştireceğiz"

Spora bir bilim dalı, futbola da onun en önemli branşı olarak baktıklarını anlatan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Çok da alışık olmadığımız bir ilki gerçekleştireceğiz" dedi.

Terim, şöyle devam etti:

"Yaptığımız çalışmaları, EURO 2016'da Türkiye başarılı olursa ki buna yürekten inanıyoruz, bir model haline getirmek istiyoruz. Elbette başarılı olmak istiyoruz. Bizde ilk 11'e 11 destek başlığı altında teknik ekip, sağlık ekibi, bilgi ve analiz ekibi, performans psikolojisi ve motivasyon ekibi, beslenme ve iyi yaşam ekibi, kondisyon ve fizik ekibi, yoga ve pilates ekibi, takım oyunları ve eğlence ekibi, eski A Milli Takımı oyuncuları ekibi, yaşama dair söyleyeceği olanlar ekibi ve Türkiye'nin gurur duydukları ekibi kurduk. Şu anda kampta bir deneme yapıyoruz. Haziran ayında daha detaylı bilgi veririz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...